Inici » 2017-2018 - croniques - lliga - senior masculi » El Podes i Tales CV Manacor es coloca líder de la Superlliga2 en sorprendre al Leganés a domicili -

El Podes i Tales ha tornat a agafar el camí del triomf en sorprendre dissabte passat al llavors líder del grup B de la Superllig2 Masculina, el CV Leganés, en un xoc en el qual li va endossar un 0-3 sense contemplacions en el darrer set. L’equip manacorí se col·loca així líder de la classificació amb clares opcions de jugar a la Copa Príncipe.

El de dissabte passat fou un partit d’infart, i és que els parcials 23-25, 24-26 i 14-25 donen fe de la superioritat del Podes i Tales, en un partit que va acabar de manera molt distinta a com va partir, en vista de l’ajustat resultat dels dos primers sets. En el primer, el quadre de Manacor va controlar en tot moment fins al final, en que els locals anaven ajustant la ventatja en el marcador. Però el joc ordenat i la concentració acabaren donant els seus resultats. El segon set es complicava per Manacor, en començar amb un 7-1 en contra i avançant lentament, fins arribar al 20-14 en favor dels madrilenys. Tot i la situació de desordre, els jugadors van aconseguir remuntar i poc a poc el marcador es va posar a favor del Podes i Tales.

En el tercer set, els jugadors de Jaume Febrer es varen donar un bany de victòria amb una actitud perseverant, joc intel·ligent i agressiu o conservador en l’atac, segons mereixia la ocasió, i el Leganés va tirar finalment la tovallola.

Molt destacable fou el bloqueig a les puntes de la xarxa, el servei efectiu, que va crear seriosos problemes als centrals locals, tot i que era a aquest punt per allà on se presentava el risc pels jugadors de Manacor. Brillant també fou l’actuació dels atacants manacorins, que va resultar eficaç en els moments en que era necessari.