Inici » General » Les cadet femení, campiones balears i la dupla Mesquida Català, guanyen l’Open de Volei Platja -

Aquest passat dissabte i diumenge s’ha jugat a la Platja de Cala Marsal el Campionat de Balears de Volei Platja Infantil i Cadet i la primera Prova del Campionat de Balears Senior.

El dissabte va esser el torn de la Categoría Infantil i Senior.

El CV Manacor de categoría Infantil Femenina se va ficar a Semifinals i va jugar amb el CV. Bunyola. El partit va ésser molt igualat i se va decidir al tiebreak, que va caure del costat del Bunyola com hagués pogut caure del nostre costat.

En el partit pel tercer i quart lloc, les nostres jugadores varen guanyar al CV Son Ferrer per un clar 2-0, asolint un tercer lloc que, amb un poc mes d’entrenament a la Platja, se hagués pogut millorar.

A la categoría Senior Femenina, la nostra parella, Petra Pont i Gisela Gual, varen perdre el partit de pase a Semis i varen quedar a la cinquena posició.

Millor va anar a la Categoría Senior Masculina, a on hi havía 3 parelles del nostre Club.

La parella Guillem Pont – Tia Gibanel , encara esser la parella mes jove, varen jugar molt bé i varen finalitzar a la 5ª posició.

Miguel Gallego i Joan Francesc també varen fer un bon Campionat. Varen perdre les semifinals amb Brandao i Koller per un ajustat 2-1 i no varen poder jugar el partit pel 3 i 4 lloc.

La parella Andreu Catalá i Xesc Mesquida varen anar de menys a més i se varen ficar a Semis, a on varen derrotar a la parella Llopart-Yagüe per 2-0. La Final la jugaven amb Brandao i Koller i se va jugar a 1 Set a 21 punts per manca de llum. Els nostres varen agafar 3 o 4 punts d’avantatge al principi de Set i varen sabre mantenir aquesta distancia fins la finalització del Set.

El diumenge se va jugar la categoría Cadet Femenina. Gran Campionat del nostre equip que va guanyar tots els partits que va jugar. A la Final no va tenir cap problema per guanyar per un clar 2-0 a l’altra equip favorit, el CV Soller, i classificar-se per jugar el Campionat d’Espanya que se juga a Dumbria (A Corunya), del 26 al 28 de Juliol.

L’equip, entrenat per Andreu Catalá, está format per Natalia Binimelis, Laura Galmés, Tonina Pont, Aina Nadal i Bel Amer.