Inici » General » Les infantils del Electrocor, setenes al Campionat d’Espanya -

Aquesta setmana passada, del dimecres al diumenge, 32 equips varen jugar el Campionat d’Espanya Infantil Femení de Voleibol.

Un d’aquests 32 equips era L’Electrocor CV Manacor i que va tenir una destacada actuació. La primera Fase la jugaven un Grup de 4 equips i els 2 primers se classificaven per la lluita pel títol i els 2 darrers pel lloc del 17 al 32. A aquesta primera fase se jugava al millor de 3 partits.

El nostre equip va debutar amb una clara victòria per 2-0 davant el CV Haris de Tenerife. El segon partit amb el CV San José d’Almeria va ésser un poc més complicat, pero també ho vàrem guanyar per 2-0. Amb aquesta victòria i a falta del darrer partit, ja estavem classificats com a primers o segons de grup.

El darrer partit va esser amb el CV Hellín de Ciudad Real que mos va guanyar per 1-2. El Set que varem guanyar a aquest darrer partit mos va donar la primera plaça del Grup i l’aventatge de jugar els 1/8 de final amb un equip segon de grup. Aquest equip va esser el CV Pontevedra. Després de guanyar un primer Set igualat, no varem tenir cap problema per guanyar els altres 2 Sets amb claretat i classificar-mos pels 1/4 de final.

Aquesta classificació dins el 8 primers ja era un gran éxit pel nostre equip.

El rival de quarts de final va esser el potent equip del CV Alcobendas de Madrid. Encara perdre per 0-3 les nostres jugadores varen jugar a un bon nivell.

Aquesta derrota mos va dur a jugar pels llocs del 5 al 8. El primer partit ho varem jugar amb el CV Covadonga d’Asturies i ho varem perdre amb claretat.

El darrer partit era pel lloc 7 o 8 i el jugavem amb el Voleibol Ribas de Madrid. Després de perdre els 2 primers Sets amb claretat, el nostre equip va reaccionar i va aconseguir capgirar el marcador i després d’empatar a 2 Sets, va guanyar el tiebreak del cinqué Set per 15-9, aconseguint una molt meritoria septima plaça a tot un Campionat d’Espanya.

El resultats dels partits del Campionat son els següents :

Electrocor CV Manacor – CV Haris : 2-0 (25-12, 25-20).

Electrocor CV Manacor – CV San José : 2-0 (25-19, 25-22).

Electrocor CV Manacor – CV Hellín : 1-2 (25-20, 25-27, 20-25).

Electrocor CV Manacor – CV Pontevedra : 3-0 (25-22, 25-12, 25-14).

Electrocor CV Manacor – CV Covadonga : 0-3 (7-25, 17-25, 8-25).

Electrocor CV Manacor – Voleibol Rivas : 3-2 (14-25, 10-25, 25-12, 25-18, 15-9).

Enhorabona a ses jugadores i a la seva Entrenadora per aconseguir que aquest equip hagi anant millorant durant tota la Temporada com es pot veure en els resultats aconseguits :

Cinquenes clasificades a la Lliga Regular, terceres al Campionat de Mallorca, segones al Campionat de Balears i ara setenes de 32 equips al Campionat d’Espanya.