Inici » General » Medalla d’or per Aina Munar i Teresa Mas i bronze per Sebastià Gibanel i Guillem Pont al Sub19 de Boiro -

Aquest pasat cap de setmana , se va jugar a Boiro (Galicia), el Campionat d’Espanya Sub 19 de Seleccions Autonómiques de Volei Platja.

A la Categoría Masculina, les dues parelles eren tots jugadors del CV Manacor i l’Entrenador era Andreu Catalá, jugador del nostre equip de Superlliga Conectabalear CV Manacor.

La parella Balears 1, Bernat Parera i Aleix Barceló, varen fer segons del seu Grup, amb 2 partits guanyats i l de perdut. Als octaus de Final no varen dur sort i varen perdre amb Cantabria per 30-32 i 16-21, aquest darrer Set amb polémica arbitral.

Molt millor l’hi va anar a la parella Balears 2. En Tia Gibanel i en Guillem Pont varen fer primers del seu grup guanyant els tres partits i clasificant-se directamente al quarts de Final, jugant amb Galicia, a la que varen guanyar per 2-1 (26-24, 9-15, 15-8).

A la Semifinal l’his va tocar Canàries 2 i varen perdre per 0-2 (17-25, 16-25).

El partit pel tercer i quart lloc el varen jugar amb Cantabria, l’equip que havia guanyat a Aleix i Bernat als octaus de Final. El partit se va decidir al tiebreak del tercer Set i va caure del nostre costat (21-15, 15-21, 15-9), aconseguint en Tia i en Guillem una meritoria medalla de bronze.

A la categoría Femenina, entrenada per Jaume Febrer, l’Entrenador del nostre equip de Superlliga, la parella Balears 2, estava formada per la jugadora del Manacor, Rosa Mesquida, i per la jugadora del Cide, Marta Vidal. Després de quedar segones del seu Grup, amb dues victories i una derrota, varen perdre als octaus de final amb Madrid per 0-2 (19-21, 17-21).

La parella Balears 1 estava formada per dues jugadores amb Llicencia del CV Manacor, la nostra exjugadora Aina Munar i la exjugadora del Sóller, Teresa Mas. Aquestes dues jugadores han estat tot l’any entrenant al Centre de Tecnificació de Volei Platja de Lorca i, en certa manera, eran les favorites per aconseguir el Títol de Campiones d’Espanya.

Varen guanyar els tres partits del seu grup i a quarts de Final varen guanyar a Madrid per un clar 2-0 (21-10 i 21-14). A la Semifinal varen jugar amb el Pais Basc i també se varen imposar per 2-0 (22-20 i 21-15).

La Final va esser amb Canaries, l’altra equip favorit. Varen perdre el primer Set en tot el Campionat per un ajustat 24-26. En el segon Set varen reaccionar i varen empatar el partit amb un clar 21-12. Aixi doncs el Campionat se va decidir al tiebreak del tercer Set. Les nostres jugadores varen dur el control en el marcador i se varen impossar per 15-12, aconseguint el Campionat d’Espanya.