Inici » croniques - General - premsa - senior masculi » Victòria del Podes i Tales CV Manacor dins Lugo -

EMEVE CV LUGO – PODES I TALES CV MANACOR : 2-3 (25-20, 20-25, 18-25, 25-21, 8-15).

Alineació : Gallego, Chourio, Cabrer, Roman, Tous i Meléndez. Libero, Catalá (Rey, Perelló i Mesquida).

Comentari : El nostre equip va començar amb molt de nervis i sense jugar a un bon nivell, lo que va aprofitar l’equip local per adelantarse en el marcador.

Varem millorar en el segon i tercer Set i els varem guanyar amb claretat.

Amb el 1-2 al nostre favor, pareixia que guanyariem el quart Set. No va esser així, ja que varen tornar a apereixer els nervis i les errades, que va aprofitar l’equip local per empatar el partit a 2 Sets.

El el tie break del cinqué Set, varem partir per endavant al començament de Set i ja no vàrem amollar la ventaja en el marcador.

Important victòria que manté intactes les possibilitats d,ascens a Superlliga.

CAFÉ ES POP CV MANACOR CAMPIO DE BALEARS SENIOR FEMENI

CV PORTOL – CAFÉ ES POP CV MANACOR : 0-3 (22-25, 20-25, 19-25).

CV CIUTADELLA – CAFÉ ES POP CV MANACOR : 19-25, 21-25, 18-25).

Comentari : Aquesta passada setmana finalitzava la Lliga de 1ª Balear Senior Femenina i el nostre equip jugava 2 partits i per fer Campió era suficient guanyar-ne 1.

El dimecres jugava dins la Pista del segon classificat, el CV Portol, i el nostre equip no va donar cap opció a l’equip contrari i se va impossar per un clar 0-3. Amb aquesta victoria ja eren matemáticament Campiones de Balears.

El diumenge varen ratificar la seva superioritat guanyant per un clar 0-3 dins la Pista del quart classificat, el CV Ciutadella.

En resum, molt bona temporada del nostre equip Senior Femení, que ha guanyat 20 partits i només ha perdut 2, i ha fet primer amb 7 punts de ventaja amb el Portol,segon, i amb 15 respecte al Cide, tercer classificat.

L’EQUIP JUVENIL FEMENI FINALITZA TERCER A LA LLIGA

L’equip Juvenil Femení Can Garanya CV Manacor també jugava 2 partits la setmana passada.

El dilluns va jugar dins la Pista del quart classificat, CV La Salle Pont d’Inca. El partit va ésser molt igualat i no se va decidir fins al tiebreak del cinqué set, amb un clar 9-15 al nostre favor.

Amb aquesta victòria les nostres juvenils asseguraven la tercera possició a la Lliga, que les classifica per jugar el campionat de Balears el proper día 7 d’Abril.

En el darrer partit de la Lliga, varen guanyar molt fàcilment al CV Muro, dins Manacor.

L’equip Cadet Cadet Masculí va guanyar dins Soller per un clar 0-3.

El partit d’Infantil Masculí amb el Sóller, com tots els 3 que han jugat aquesta temporada, se va decidir al tiebreak del cinquè Set, encara que per primera vegada va caure del costat de l’equip solleric.

Bona victòria de l’equip Infantil Femení davant el CV. Son Ferrer per 3-1.

Els resultats d’aquests partits son els següents :

Juvenil Femenina : CV La Salle Pont d’Inca – Can Garanya CV Manacor : 2-3 (21-25, 25-20, 25-23, 22-25, 9-15).

Juvenil Femení : Can Garanya CV Manacor – CV Muro : 3-0 (25-16, 25-8, 25-7)

Cadet Masculí : CV Soller – Llevant Mobiliari CV Manacor : 0-3 (21-25, 22-25, 12-25).

Infantil Masculí : Caixa Colonya CV Manacor – CV Soller : 2-3 (26-24, 21-25, 16-25, 25-18, 12-15).

Infantil Femení : Electrocor CV Manacor – CV Son Ferrer : 3-1 (25-21, 21-25, 25-23, 25-14).

Aquesta setmana, amb motiu de les Festes de Pascua, no se juga cap partit.