TEMPORADA 2010-2011

A la Temporada 2010-2011, el Club ha tengut 7 Equips Federats : Infantil Femení, Cadet Femení, Juvenil Femení, Juvenil Masculí, 2ª Divisió Balear Femenina, 1ª Divisió Balear Femenina i 1ª Divisió Balear Masculina.

A més, el Club ha continuat amb l’Escoleta de Voleibol. L’Escoleta, amb una vintena de nins i nines, ha participat a les Diades organitzades pel Departament d’Esports de Consell de Mallorca.

Els resultats mes destacats han estat els següents :

L’equip de  1ª Balear Femenina es va proclamar Campio de Balears i va jugar la Fase d’ascens a 1ª Divisió Nacional jugada a Granollers  (Barcelona), quedant classificada a la Cinquera posició.

L’equip Juvenil Masculí va fer Campió de Mallorca, Subcampió de Balears i, al Campionat d’Espanya jugat a Almoradí (Alacant), va quedar  classificat a la onzena posició, d’un total de 24 equips.

L’equip Juvenil Femení va obtenir un bon cinqué lloc a la Lliga

L’equip Infantil Femení va quedar al tercer lloc del seu grup.

TEMPORADA 2011-2012

8 Equips varem tenir aquesta Temporada : 1ª Balear Masculina i Femenina, 2ª Balear Masculina, Juvenil Masculí i Femení, Cadet Femení “A” i “B” i Infantil Femení.

L’equip Juvenil Masculí va fer Campió de Mallorca i de Balears. Per causes extradeportives (estudis i lesió) no varen participar al Campionat d’Espanya. Una llastima ja que hi havía un bon equip que hagues pogut fer un bon paper al Campionat d’Espanya.

L’equip Juvenil Femení, després de molts d’anys, va fer una bona Temporada. A la Lliga va quedar a la segona posición, amb 20 partits guanyats i només 2 de perduts. Al Campionat de Balears jugat a Manacor, també va quedaar a la 2ª posició.

L’equip de 1ª Balear Masculina  va quedar segon a la Lliga i, també per diversos motius, no va participar a la Fase d’Ascens a 1ª Nacional.

L’equip de 1ª Balear Femenina, després de ver fet les dues anteriors temporades molt bones, va quedar a la sisena posición de la Lliga.

Els 2 equips de Cadet Femení no varen fer gaire bona Temporada i l’equip Infantil Femení va quedar tercer al seu grup, no clasificant-se pel Campionat de Balears.

TEMPORADA 2012-2013

Un fet important a aquesta Temporada va esser que, a petició d’un grup de pares, un equip Cadet i Infantil Femení de Porto Cristo se varen incorporar al CV. Manacor.

Per tant aquesta Temporada hi va haver 8 equips a Manacor i 2 a Porto Cristo.

Els equips de Manacor eran : 1ª Balear Masculina i Femenina, 2ª Balear Masculina, Juvenil Masculí i Femení, Cadet Femení, Infantil Femení i, després d’uns quants d’ anys, Infantil Masculí.

A Porto Cristo eran : Cadet Femení i Infantil Femení.

L’equip de 1ª Balear Masculina, “Bar Truis”, va finalitzar segon a la 1ª Fase de la Lliga, amb 11 partits guanyats i 1 de perdut. A la segona Fase va fer primer, guanyant els 6 partits que va jugar.

Va participar a la Fase d’Ascens a 1ª Nacional jugada a Elx (Alacant), quedant a la tercera posició, empatat a punts amb el segon (hi va haver 1 Set de diferencia) i no poguent, per tant, aconseguir l’Ascens.

L’equip de 2ª Balear Masculina va guanyar la Lligfa sense perdre cap partit.

Els equips Juvenils masculí i femeni no varen fer gaire bona Temporada, en part per les baixes de jugadors/es que varen anar a estudiar afora.

L’Infantil Masculí va fer una bona Temporada quedant a la 4ª posición de la Lliga.

Els equips de Porto Cristo varen tenir un bon debut. L’equip Cadet  va quedar a la 4ª posición del grup segon i l’equip Infantil va quedar a la 2ª posición del grup tercer d’Infantils.

TEMPORADA 2013-2014

Aquesta Temporada l’equip Senior Masculí va sol.licitar una plaça per jugar a la 1ª Divisió Nacional.

La Federació Espanyola l’hi va concedir la plaça i, després de 10 Temporades, l’equip Senior Masculí tornava jugar a la 1ª Divisió Nacional.

L’afició va omplir les grades de Na Capallera i va poder disfrutar d’un bons i emocionants partits. Emocionants, perque molts se varen decidir al tibreak del cinqué Set.

El nostre equip va guanyar tots els partits jugats a Manacor, menys un que se va jugar l’endemá de Sant Antoni, i va fianlitzar la Lliga a la Cinquera posició.

A mes de l’equip de 1ª Divisió Nacional, hi va haver 9 equips a Manacor i 3 a Porto Cristo, en total aquesta Temporada el Club va tenir 13 equips.

Els equips de Manacor eran : 1ª Balear Masculina i Femenina, 2ª Balear Masculina, Juvenil Femení “A” i “B”, Cadet Femení, Infantil Masculí i Infantil Femení “A” i “B”.

A Porto Cristo hi va haver Cadet Femení “A” i “B” i Infantil Femeni.

L’equip mes destacat del Club va esser el Cadet Femení. A la Lliga va quedar a la tercera posició, va fer Subcampio de Mallorca i Campió de Balears, derrotant a la final per 3-2 al CV. Cide, que en tota la temporada només va perdre aquest partit. Va participar al Campionat d’Espanya i va quedar a la 18ª posició.

També varen destacar els equips de Porto Cristo. El Cadet Femení “B” va fer primer dels seu grup de 2ª categoría sense perdre cap partit i el Cadet Femení “A” va fer segon del seu grup. Els dos equips se varen enfrontar entre ells a doble partit per pujar a la 1ª Categoría. L’equip “B” de Cadets de segon any va esser qui va aconseguir l’ascens.

L’equip Infantil Femení de Porto Cristo va fer primer a la Lliga del grup segon i a l’eliminatoria d’ascens va guanyar els dos partits al Montesión i va aconseguir pujar a la 1ª Categoría d’Infantil Femenina.

A la Lliga Juvenil Femenina hi va haver 15 equips. El CV Manacor “A” va quedar a la cinquena posició i el CV Manacor “B” a la onzena posició.

A la Cinquena posició de la Lliga varen quedar l’equip de 1ª Balear Masculina i l’equip Infantil Masculí.

TEMPORADA 2014-2015

12 equips va tenir el Club aquesta Temporada.  A Manacor n’hi va haver 9 : 1ª Divisió Nacional Masculina, 1ª Balear Masculina i Femenina,  Juvenil Masculí i Femení, Cadet Masculí i Femení i Infantil Femení “A” i “B”. A Porto Cristo varen esser 3 : Juvenil Femení, Cadet femení i Infantil Femení.

Gran Temporada de l’equip de 1ª Nacional que va finalitzar la Lliga a la 3ª posición, amb un balanç de 13 partits guanyats i 7 de perduts. El públic que, prácticamente a cada partit omplía les grades de Na Capallera, va disfrutar de molts bons partits de volei i nomes va veure perdre el seu equip una vegada. El clar guanyador de la Lliga va esser el CV. Ca’n Ventura de Palma, que només va perdre un partit en tota la Lliga i aquest va esser dins Manacor. Se va inscriure per jugar la Fase d’Ascens a Superlliga 2, empero aquesta no se va jugar perque no se varen inscriure suficients equips. Al final se va aplicar la normativa i se va fer una clasificació conjunta entre els 2 Grups de 1ª Nacional i el lnostre equip va quedar a la 6ª posició.

Un altra equip destacat va esser l’equip Infantil Femeni “A” de Manacor. Va fer segon a la Lliga empatat a punts amb el primer, i amb 19 partits guanyats i 1 de perdut. Va fer Subcampió de Mallorca i Subcampió de Balears.

L’entrenador i 3 jugadores varen fer Campions d’Espanya amb la Selecció Infantil Femenina de les Illes Balears. Aquesta va esser la primera vegada que una Selecció Balear aconseguía quedar Campiona.

L’equip de 1ª Balear Masculina va quedar a la 4ª posició a la Lliga i el de Femenina a la 8ª

L’equip Juvenil Femení de Manacor va fer quart a la Lliga i tercer a la Fase pel Titol de Mallorca.

L’equip Juvenil Femení de Porto Cristo va fer una bona Temporada, quedant segon al grup segon i aconseguint l’ascens al Grup Primer de la categoría.

Després de un any sense fer equip Juvenil Masculí, aquesta temporada sen va fer un, amb la particularitat de que quasi tots els jugadors era la primera vegada que jugaven a Volei. Els jugadors varen tenir ganes d’aprendre i varen fer bons partits.

El Cadet Masculí  va fer una bona Temporada quedant a la 4ª posició de la Lliga.

Tant el Cadet Femeni de Manacor com el de Porto Cristo, que jugaven al Grup primer de la categoría, no varen fer gaire bona Lliga i quedaren a la 6ª i a la 9ª posició respectivament.

L’equip Infantil Femení de Porto Cristo va quedar novè al grup primer de la Lliga, aconseguint salvar la Categoría.

L’Infantil Femení “B” de Manacor, amb moltes jugadores en edat Aleví, va fer una bona Temporada, quedant a la 9ª posició, amb 9 partits guanyats i 13 de perduts.