Inici » General » El Xarig Perfumeries CV Manacor, campió de Balears -

El Xarig Perfumeries CV Manacor s’ha proclamat Campió de Balears el passat cap de setmana en una final emocionant disputada contra el Vestopazzo CV Pòrtol al pavelló Bernat Costa de na Capellera. L’equip dirigit a les ordres de Josep Tous i Guillem Pont ha estat el just guanyador culminant així una temporada excel.lent de bons resultats.

En la final de diumenge es varen viure sets molt ajustats. En el primer parcial, les errades de l’equip visitant varen col.locar el marcador en 0-1 en favor dels de Manacor. Ja en la segona mànega, el Pòrtol guanyà per la mínima aconseguint l’empat 1-1, fet que va obligar al Manacor a accelerar el seu ritme de joc. En el tercer i quart set, de forma molta ajustada es va posar per davant assolint una victòria molt aplaudida per una grada plena de públic que va convertir el pavelló en una festa del vòlei. El tercer i quart classificat del campionat respectivament són Happywindsurf CV Sóller i el Sant Josep. El primer s’ha imposat al segon per 3-0. El jugador Tugores ha estat proclamat MVP.

Victòria merescuda que posa punt i final a una gran temporada de l’equip cadet masculí, que es classifica així directament pel campionat d’Espanya que tendrà lloc dels dies 7 a l’11 de juny a Castelló.